Uutiset

Kuntamarkkinat 14.-15.9.

Suomen kesäyliopistot ry on mukana Kuntamarkkinoilla Helsingin Kuntatalolla 14.-15.9.2022. Tule moikkaamaan meitä kolmanteen kerrokseen osastopaikalle 3S18.

Kesäajan aukiolot

Kesäajan aukiolot

Palvelemme kesällä puhelimitse ja sähköpostitse. Juhannusaattona toimisto on suljettu.

Uutuus! Suorittajan mieli – vapaudu ylikontrollista -webinaari

Elokuun webinaarissa tutustutaan siihen, mitä ylikontrolli on ja miten sen kanssa voi oppia tulemaan toimeen. Lisäksi pohditaan, millaiset yhteiskunnalliset seikat vaikuttavat siihen, että yhä useampi uupuu ja kärsii mielenterveyden ongelmista.

Puhujana Suorittajan mieli – vapaudu ylikontrollista -teoksen kirjoittaja Emilia Kujala.

Hae meille töihin

Haemme suunnittelutiimiimme koulutussuunnittelijaa, joka vastaa koulutusten suunnittelusta, organisoinnista ja ideoinnista, arvioi resursseja, järjestää ja aikatauluttaa koulutusajat sekä vie projektit huolellisesti maaliin. Lue lisää ja hae paikkaa viimeistään 15.5.

Tiedote

Turun kesäyliopiston toiminta ei kuulu opetusalan lakkojen (3.-9.5. ja 3.-10.5.) piiriin. Opetuksemme toteutuu normaalisti.

Mikko Suhonen on Turun kesäyliopiston uusi rehtori

Turun Aikuiskoulutussäätiön hallitus nimesi kokouksessaan 28.4. Turun kesäyliopiston rehtoriksi VTM Mikko Suhosen 1.9.2022 alkaen. Nykyinen rehtori Tuula Aamurusko jää eläkkeelle tämän vuoden lopussa ja toimii uuden rehtorin tukena siihen asti.