Uutiset

Laita päivämäärä muistiin

Turun kesäyliopiston perinteinen naistenpäivän etkot -ilta on tulossa taas usean vuoden tauon jälkeen! Varaa siis kalenteriisi vapaata torstai-illalle 7.3.2024 ja tule nauttimaan kanssamme pientä purtavaa ja kuuntelemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja. Ensi vuoden etkojen puhujina Kristiina Komulainen ja Emilia Kujala.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen tulevat nettisivuillemme loppuvuoden aikana. Pysy kuulolla!

Minna Martin, vuoden 2023 Tietokirjailijapalkinnon saaja!

Minna Martin, vuoden 2023 Tietokirjailijapalkinnon saaja!

Pitkäaikainen kouluttajamme Minna Martin on saanut vuoden 2023 Tietokirjailijapalkinnon tunnustuksena laajasta ja ansiokkaasta tietoteostuotannosta. Turun kesäyliopisto onnittelee! Minna Martin toimii kouluttajana Turun kesäyliopistossa mm. näissä alkuvuoden 2024…

Loppuvuoden maksuttomia yleisöluentoja

Ilmoittaudu mukaan loppuvuoden maksutomille yleisöluennoille. Aiheina eläinavusteisena ammattilaisena kehittyminen, ikääntyvien terveellinen ravinto sekä sosiaalipedagoginen hevostoiminta. Lue lisää ja ilmoittaudu!

Hyödynnä nettisivujemme hakutoimintoja

Muista hyödyntää nettisivujemme hakutoimintoja! Toisen hakutoiminnon avulla voit etsiä yleiseen toimintaan liittyviä asioita, kuten ohjeita, kun taas toinen hakutoiminto on erinomainen työkalu koulutustarjonnan selaamiseen. Lue lisää!

Vikatiedote: Ongelmia ilmoittautumisessa

Osasta nettiliittymiä ei pääse tällä hetkellä ilmoittautumaan koulutuksiimme. Vikaa selvitetään parhaillaan. Jos et pääse ilmoittautumaan koulutukseen, voit olla yhteydessä toimistoomme kesayliopisto(at)turunkesayliopisto.fi tai 02 232 3302. Pahoittelemme häiriötä.

–> Ongelma on korjattu. Jos kuitenkin havaitset edelleen ongelmia ilmoittautumisessa, niin olethan yhteydessä toimistoomme.