Uutiset

Tilaa uutiskirjeemme

Monipuoliseen koulutustarjontaamme tulee lähes viikoittain uusia koulutuksia, joten jos haluat saada ensimmäisten joukossa tietoa tulevista koulutuksista, niin tilaa uutiskirjeemme.

Ajankohtaiset maksuttomat webinaarimme

Tutustu ajankohtaisiin maksuttomiin webinaareihimme ja ilmoittaudu mukaan! Tulevien webinaarien aiheita ovat positiivinen HR, neurokirjo, aivojen palautuminen, palvelumuotoilu sekä HOT-pohjainen psyykkinen valmennus. Tervetuloa!

Toimistomme on suljettuna 27.12.2023-1.1.2024.

Toimistomme on suljettuna 27.12.2023-1.1.2024.

Toivotamme oikein hyvää joulua ja toiveikasta uutta vuotta 2024! On aika kiittää menneestä vuodesta ja rauhoittua joulun ääreen. Toimistomme on suljettuna 27.12.2023 – 1.1.2024. Palvelemme jälleen 2.1.2024 klo 10 alkaen. Ilmoittautuminen on kuitenkin auki koko loppuvuoden ajan nettisivuillamme.

Muutoksia maksutapoihin

Olemme siirtymässä osallistumismaksujen kanssa yhä enemmän verkkomaksamiseen laskutuksen sijaan. Huom! Voit kuitenkin edelleen valita maksutavaksi laskun: siirtyessäsi maksamaan verkkomaksua, voit maksunvälittäjä Paytrailin sivulla valita maksutavaksi pankkimaksutavat…

Mari Holopainen valittu Suomen kesäyliopistot ry:n uudeksi puheenjohtajaksi 

Mari Holopainen valittu Suomen kesäyliopistot ry:n uudeksi puheenjohtajaksi 

Helsinkiläinen vihreiden kansanedustajana kaudella 2019–2023 toiminut ja neljännen kauden kaupunginvaltuutettu Mari Holopainen on valittu kesäyliopistojen syyskokouksessa kesäyliopistojen valtakunnallista yhteistyötä ajavan Suomen kesäyliopistot ry:n puheenjohtajaksi. Holopainen aloittaa tehtävässään vuoden 2024 alussa.

Laita päivämäärä muistiin

Turun kesäyliopiston perinteinen naistenpäivän etkot -ilta on tulossa taas usean vuoden tauon jälkeen! Varaa siis kalenteriisi vapaata torstai-illalle 7.3.2024 ja tule nauttimaan kanssamme pientä purtavaa ja kuuntelemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja. Ensi vuoden etkojen puhujina Kristiina Komulainen ja Emilia Kujala.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen tulevat nettisivuillemme loppuvuoden aikana. Pysy kuulolla!

Minna Martin, vuoden 2023 Tietokirjailijapalkinnon saaja!

Minna Martin, vuoden 2023 Tietokirjailijapalkinnon saaja!

Pitkäaikainen kouluttajamme Minna Martin on saanut vuoden 2023 Tietokirjailijapalkinnon tunnustuksena laajasta ja ansiokkaasta tietoteostuotannosta. Turun kesäyliopisto onnittelee! Minna Martin toimii kouluttajana Turun kesäyliopistossa mm. näissä alkuvuoden 2024…