Saavutettavuusseloste

Turun kesäyliopisto pyrkii takaamaan verkkosivustonsa saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain mukaisesti. Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua turunkesayliopisto.fi ja se on laadittu 19.1.2021. Palvelun saavutettavuuden on arvioinut sivuston tekninen toteuttaja.

Vaatimustenmukaisuus

Verkkosivusto täyttää saavutettavuusvaatimukset Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssä esitettyjen vaatimusten tasoja A ja AA suurelta osin.

Ei-saavutettava sisältö

Osassa kuvista ja kuvallisista linkeistä saattaa puuttua tekstivastineet ns. ALT-tekstit. Pyrimme korjaamaan puuttuvat tekstivastineet mahdollisimman pian.

Sivustolla on videoita, joita ei ole tekstitetty. Pyrimme tekemään tekstitykset videoihin, joissa on muuta kuin kuvallista sisältöä kun resursseja vapautuu.

Etusivulla oleva sosiaalisen median nosto on kolmannen osapuolen toteuttamaa sisältöä ja se ei ole kaikin osin saavutettava.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi: 

Sähköposti: kesayliopisto(at)turunkesayliopisto.fi
Puhelin: 02 232 3302

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000