Peruutusehdot

Peruutusehdot ja maksunpalautus

Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen kesayliopisto@turunkesayliopisto.fi. Peruutuksia ei vastaanoteta muilla tavoin, esimerkiksi puhelimitse. Lähetämme onnistuneesta peruutuksesta kuittauksen sähköpostitse. Jos et saa vahvistusta peruutuksen onnistumisesta, ole yhteydessä Turun kesäyliopistoon.

Huom! Verkkomaksun keskeyttäminen ei ole ilmoittautumisen peruutus.

Jos ilmoittautuminen perutaan viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkua, osallistumismaksua ei peritä. Verkkomaksun palautuksesta veloitamme 5 euroa käsittelykuluja.
Jos peruminen tapahtuu alle 14 vuorokautta ennen kurssin alkua, kurssimaksu peritään kokonaisuudessaan. 
Jos osallistuja ei ilmoita peruutuksesta ja ei saavu kurssille, kurssimaksu peritään kokonaisuudessaan.

Sairastumistapauksissa ota mahdollisimman pian yhteyttä Turun kesäyliopistoon. Kurssimaksua ei peritä, mikäli osallistuja toimittaa kesäyliopistolle lääkärin tai sairaanhoitajan todistuksen, joka osoittaa hänen olevan estynyt osallistumaan kurssille.

Kesäyliopisto ei vastaa opiskelijoiden laitteistojen toimivuudesta. Kesäyliopisto ei palauta kurssimaksua, jos osallistuminen estyy johtuen yksittäisen opiskelijan yhteys- tai teknisistä ongelmista.

Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka jättäisit kurssimaksun maksamatta! 
Kurssimaksut ovat perintäkelpoisia (Laki n:o 706/2007).
Laki vapaasta sivistystyöstä 632/1998 §24: Opiskelijoilta voidaan periä opetuksesta kohtuullisia maksuja. Jos opiskelijamaksua ei ole suoritettu eräpäivänä, saadaan vuotuista viivästyskorkoa periä eräpäivästä siten kuin korkolaissa (633/1982) säädetään. Maksu saadaan periä ilman tuomiota tai päätöstä siten kuin verojen ja maksujen perimisestä ulosottotoimin annetussa laissa (367/1961) säädetään.

Mikäli olet sopinut työnantajalaskutuksesta eikä työnantaja maksa kurssimaksua, se peritään sinulta. 

Huom. Niissä koulutuksissa, joihin on erillinen haku, peruutusehdot poikkeavat tässä annetuista. Katso koulutuskohtaiset peruutusehdot koulutuksen ennakkotiedoista.
Mikäli kurssi on jo maksettu verkkomaksuna ja kurssi peruuntuu, kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan automaattisesti maksajan tilille Paytrailin kautta.

Kesäyliopistolla on oikeus peruuttaa kurssi/kokonaisuus vähäisen osallistujamäärän tai muun syyn vuoksi. Turun kesäyliopisto pidättää itselleen oikeuden ohjelmamuutoksiin.