Haemme suunnittelutiimiimme koulutussuunnittelijaa

Koulutussuunnittelijana seuraat toimintaympäristön muutoksia ja signaaleja ja ennakoit tulevia koulutustarpeita. Keskustelet asiakkaiden kanssa ja kuuntelet heidän toiveitaan ja odotuksiaan Työssäsi vastaat koulutusten suunnittelusta, organisoinnista ja ideoinnista, arvioit resursseja, järjestät ja aikataulutat koulutusajat sekä viet projektisi huolellisesti maaliin.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta koulutusten tai kurssien sisällön suunnittelusta ja toteutuksesta. Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä työskentelyotetta, mutta hyvä koulutus ja sen toteutus syntyy aina tiimityönä. Vaikka jokaisella on oma roolinsa ja tehtävänsä, pienessä työyhteisössä toimitaan joustavasti tilanteiden mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn sekä osaavan asiantuntijayhteisön tuen aikuisten oppimisen parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kehittää omaa työtäsi. Osan työstä voit halutessasi tehdä etänä sopimuksen mukaan. Huolehdimme henkilöstömme ammattitaidosta ja hyvinvoinnista panostamalla osaamisen kehittämiseen sekä tarjoamalla mm. kattavan työterveyshuollon, liikunta-, kulttuurietuja ja virkistystoimintaa. Palkka määräytyy voimassa olevan työehtosopimuksen, henkilökohtaisen osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Noudatamme Yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Mikäli koet olevasi etsimämme ammattilainen, lähetä hakemuksesi ja CV:si 15.5.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Haastattelut järjestetään viikoilla 21-22. Työ alkaa sopimuksen mukaan alkusyksystä.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutussuunnittelija Mikko Suhonen, mikko.suhonen@turunkesayliopisto.fi tai puh. 044 720 1146 (keskiviikkona 4.5. klo 14-16 ja tiistaina 10.5. klo 14-16).

Hae tehtävää: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?fb26273c