Turun kesäyliopisto järjesti toukokuun alussa maksuttoman webinaarin Terveen suoliston ABC – tutkittua tietoa suoliston hyvinvoinnista

Webinaarissa tutkijatohtori Jonna Jalanka Helsingin ja Nottinghamin yliopistoista sekä laillistettu ravitsemusterapeutti ja FODMAP-asiantuntija Leena Putkonen esittelivät ajankohtaista tutkimustietoa sekä käytännön vinkkejä suoliston hyvinvoinnista, terveydestä ja suolistomikrobeista. Tässä blogitekstissä on koottuna hieman palautteita, joita saimme webinaariin osallistuneilta.

Hyvää palautetta annettiin erityisesti luennoitsijoiden ammattitaidoista sekä heidän rennoista ja helposti ymmärrettävistä esitystavoista. Muun muassa Leena Putkosen visuaalisista ja informatiivisista dioista pidettiin. Osa kuuntelijoista kertoi saaneensa paljon uutta aiheeseen liittyvää tietoa, kun taas osa kertoi saaneensa hyvää kertausta itselleen jo tutuista asioista ja teemoista.

Palautteissa oli myös muutamia kehitysehdotuksia. Esimerkiksi kuuntelijoiden esittämien kysymysten käsittelyyn oltaisiin toivottu vielä enemmän aikaa ja oltaisiin haluttu saada mahdollisuus esittää kysymyksiä etukäteen jo ennen koulutusta, jotta kaikkiin kysymyksiin olisi ollut mahdollisuus vastata. Olemme erittäin kiitollisia tämänkaltaisista selkeistä ja yksityiskohtaisista kehitysehdotuksista, sillä niiden avulla meillä on mahdollisuus kehittää tulevia koulutuksiamme entistä paremmiksi ja laadukkaammiksi.

Kaiken kaikkiaan webinaari oli palautteiden perusteella erittäin onnistunut, sillä jopa 92 % vastaajista kertoi voivansa suositella kyseistä koulutusta muillekin.


Suurkiitos kaikille kouluttajille, osallistujille ja palautteen antajille!

Huomasithan, että seuraava ilmainen yleisöluentomme on pidetään elokuussa Turussa: Keitä me olemme – mitä muinais-DNA meistä paljastaa? (maksuton), 24.8.2020 klo 18.00-19.30

Tutustu myös muihin tuleviin yleisöluentoihimme.