Facebook-arvonnan säännöt

Turun kesäyliopiston Facebook-arvonnan viralliset säännöt. Osallistu arvontaan kommentoimalla Facebook-päivitystä.

JÄRJESTÄJÄ

Arvonnan järjestää Turun kesäyliopisto. Arvonta ei ole Facebookin järjestämä, eikä se sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin.

ARVONNAN AJANKOHTA

Arvontaan voi osallistua ajankohtana, joka ilmoitetaan päivityksessä. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita kommentteja ei oteta huomioon.

OSALLISTUMINEN ARVONTAAN

Arvontaan osallistutaan kommentoimalla Turun kesäyliopiston Facebook-päivitystä. Kommentoimalla päivitystä osallistuja hyväksyy nämä säännöt.

VOITTAJAN VALINTA

Voittajan arpoo Turun kesäyliopiston Facebook-tiimistä koostuva raati. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin kautta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista (14) päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan uusi voittaja. Järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan.

PALKINNOT

Voittaja saa Facebook-päivityksessä ilmoitetun palkinnon, jonka arvo ilmenee päivityksessä. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa.

HENKILÖTIEDOT

Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajan nimen Facebook-sivuilla.

Tämän arvonnan säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.

Turun kesäyliopiston Facebook-sivut: https://www.facebook.com/TurunKesaYliopisto/