Peruutusehdot

Peruutusehdot ja maksunpalautus

Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 2 vk ennen kurssin alkua tai osallistuja ei ilmoita peruutuksesta ja jää saapumatta kurssille, kurssimaksu peritään kokonaisuudessaan. Peruutus tulee tehdä joko sähköpostitse osoitteeseen kesayliopisto@turunkesayliopisto.fi tai soittamalla p. 02 232 3302. Jos ilmoittautuminen perutaan viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua ja osallistumismaksu on jo maksettu, palautetaan kurssimaksu vähennettynä 20 euron käsittelykuluilla.

Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka jättäisit kurssimaksun maksamatta.

Sairastumistapauksissa ota mahdollisimman pian yhteyttä kesäyliopistoon. Kurssimaksua ei peritä, mikäli osallistuja toimittaa kesäyliopistolle lääkärintodistuksen.

Kurssimaksut ovat perintäkelpoisia (Laki n:o 706/2007).
Laki vapaasta sivistystyöstä 632/1998 §24: Opiskelijoilta voidaan periä opetuksesta kohtuullisia maksuja. Jos opiskelijamaksua ei ole suoritettu eräpäivänä, saadaan vuotuista viivästyskorkoa periä eräpäivästä siten kuin korkolaissa (633/1982) säädetään. Maksu saadaan periä ilman tuomiota tai päätöstä siten kuin verojen ja maksujen perimisestä ulosottotoimin annetussa laissa (367/1961) säädetään.

Mikäli olet sopinut työnantajalaskutuksesta eikä työnantaja maksa kurssimaksua, se peritään sinulta.

Mikäli kurssi on jo maksettu ja kurssi peruuntuu, kurssimaksu palautetaan maksajan tilille kokonaisuudessaan. Maksupalautuslomakkeita on saatavissa toimistostamme tai voit tulostaa sen tästä: Maksunpalautuslomake (pdf)

Niissä koulutuksissa, joihin on erillinen haku, peruutusehdot poikkeavat tässä annetuista. Katso koulutuskohtaiset peruutusehdot koulutuksen ennakkotiedoista.

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.