Koulutukset

Zero Waste - Jätä hyvästit jätteille! (maksuton)

Kuvaus

Hyvinvointia itsellesi ja ympäristöllesi kestävällä elämäntyylillä.

Nollahukka (Zero Waste) -elämäntavasta kirjoittanut tietokirjailija, bloggari ja vaikuttaja Otso Sillanaukeen luennolla esitellään käytännönläheisten vinkkien kautta Nollahukka-ajattelutapa ja miten yksilö voi toteuttaa sitä arjessa. Otso Sillanaukee kertoo oman tarinansa kautta, miten elämällä Nollahukka-elämää ja pyrkimällä minimoimaan oman hiilijalanjäljen sekä henkilökohtaisen jätemäärän voi itse asiassa saada lisää aikaa arkeen, parantaa terveyttään ja taloudellista tilannettaan. Luennolla käsitellään myös Nollahukka-ajattelun vaikutuksia kuluttamiseen, elämänhallintaan ja siten hyvinvointiin.

Yleisökysymyksille ja keskustelulle on aikaa luennolla.

Aika20.03.2019

Keskiviikkona klo 18.00-19.30
PaikkaTurun yliopisto Natura-rakennus, luentosali IX (Yliopistonmäki)
- yliopistoalueen kartta: www.utu.fi/kartta
Kohderyhmä

Kaikille, jotka haluavat vähentää tuottamansa jätteiden määrää, muuttaa kulutustottumuksiaan kestävän kehityksen mukaisiksi, pohtia jättämäänsä hiilijalanjälkeä ja saada käytännönvinkkejä jätteettömään elämäntapaan.

Kouluttajat

Otso Sillanaukee (KTK) on Nollahukka-blogin perustaja ja kestävän elämäntyylin vaikuttaja. Hänen esikoiskirjansa Zero Waste – jäähyväiset jätteille (Kustantamo S&S) on käytännönläheinen opas kestävämpään elämäntyyliin. Hän käsittelee kestävämpään elämäntyyliin ja hyvinvointiin liittyviä aiheita blogissaan ja Nollahukka Instagram-kanavallaan.

Muu informaatio

Tapahtuman yhteydessä on mahdollista ostaa Otson esikoisteos Zero Waste – Jäähyväiset jätteille.

Hinta

Tapahtuma on maksuton. HUOM: osallistuminen edellyttää ilmoittautumisen tapahtumaan.

Ilmoittautumiset19.03.2019 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.