Koulutukset

Voimavarakeskeinen työnohjaajakoulutus 2019-2021 INFO-ilta (kaikille avoin)

Kuvaus

Minustako työnohjaaja?

Voimavarakeskeinen työnohjaajakoulutus antaa erinomaiset valmiudet toimia työnohjaajana tai prosessikonsulttina. Osa koulutuksen käyneistä tekee työnohjausta oman työn ohella ja osa itsenäisinä ammatinharjoittajina.

Voimavarakeskeinen työnohjaajakoulutus antaa välineitä asiakastyöhön sekä ihmisten että itsensä ohjaamiseen. Voimavarakeskeisessä työnohjaajakoulutuksessa opiskellaan asiakkaita arvostavia dialogisia lähestymistapoja.

Työnohjauksessa dialogiset lähestymistavat yhdistettynä reflektiivisiin prosesseihin tukevat työntekijöitä ja vahvistavat koko työyhteisön toimivuutta ja tavoitteellista työntekoa. Voimavarakeskeisyys ja dialogisuus parhaimmillaan inspiroivat ja energisoivat työnohjaukseen osallistuvien työtä ja koko elämää.

Koulutus antaa osallistujille valmiudet toimia itsenäisinä työnohjaajina ja täyttää Suomen Työnohjaajat ry:n kriteerit työnohjauskoulutukselle. Koulutuksen suorittaneet voivat hakea yhdistyksen jäsenyyttä. Koulutus antaa monipuoliset valmiudet toimia itsenäisenä työnohjaajana ja prosessikonsulttina.

Koulutus täyttää Suomen työnohjaajat ry:n asettamat  kriteerit työnohjaajakoulutukselle, mikä mahdollistaa osallistumisen työnohjaajapalvelujen kilpailutuksiin.

Koulutuksen järjestävät Turun kesäyliopisto ja Dialogic. Lue lisää koulutusyhteisöstä www.dialogic.fi.

Aika15.01.2019

15.01.2019 tiistaina klo 18-19 

PaikkaTurku
Kohderyhmä

Työnohjaajana ja prosessikonsulttina toimimisesta sekä dialogisesta työelämän kehittämisestä kiinnostuneille ihmisille, joilla on vähintään opistotason peruskoulutus ja omakohtaista kokemusta työnohjauksesta tai konsultaatiosta. 

Info-ilta on avoin kaikille koulutuksesta kiinnostuneille. 

Tavoite

Info-illassa esitellään Voimavarakeskeistä työnohjaajakoulutusta 2019-2012, sekä vastataan osallistujien esittämiin kysymyksiin.

Tästä pääset varsinaisen koulutuksen kurssitietoihin https://www.turunkesayliopisto.fi/kurssit/voimavarakeskeinen-tyonohjaajakoulutus-2019-2021.

Kouluttajat

Pekka Holm, sosiaalityöntekijä, lastenpsykoterapeutti ja perheterapeutti (VET), koulutuksen johtaja

 

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Dialogicin kanssa (Kts. www.dialogic.fi).

 

Kuva Dialogic.fi

Lisätietoja

rehtori Tuula Aamurusko, tuula.aamurusko@turunkesayliopisto.fi tai 0400 615 614

koulutussihteeri Helena Risku, helena.risku@turunkesayliopisto.fi tai 02 278 1811

Muu informaatio

Palautetta Dialogicin koulutuksesta


”Valitsin Dialogicin koulutuksen, koska moni kollegani suositteli juuri ko. koulutusta. Lähdin hakemaan työnohjaajan pätevyyttä, mutta sain odottamaani enemmän. Koulutuksen myötä ratkaisukeskeinen viitekehykseni ja koko toimintatapani on moniulotteistunut ja olen saanut uusia eväitä myös työhöni työterveyspsykologina: kykenen nyt tietoisemmin vahvistamaan työyhteisöjen ja ryhmien dialogisuutta, mikä puolestaan synnyttää uusia näkökulmia, vahvistaa luovuutta ja toimijuudentunnetta työyhteisöjen moniulotteisissa tilanteissa. Koulutus ja innostavat kouluttajamme ovat antaneet vahvan ja turvalliselta tuntuvan pohjan haastavaan ja antoisaan työnohjaajan työhön. Suosittelenkin koulutusta samalla lämmöllä kuin kollegani suosittelivat sitä minulle!”
- Kati Lämsä, työterveyspsykologi ja ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, Oulu

 

Hinta

Info-ilta on kaikille maksuton.

Ilmoittautumiset08.01.2019 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.