Koulutukset

Rock-laulukurssi

Aika01.04. - 31.05.2019

Suunnitteilla: huhti-toukokuu 2019 (5 iltaa)
Aikataulu vahvistuu myöhemmin.

PaikkaSanna Musicin tilat, Ratapihankatu 35
Kohderyhmä
  • sopii aloittelijoille tai laulua jo hieman harrastaneille
  • erityisesti bändiläisille sopiva
Sisältö

Rock! - kevään rouhein kurssi on täällä

Oletko kaupungin hevikaraokesankari tai rockbändin keulahahmo? Haluaisitko kehittää taitojasi omien suosikkibiisiesi parissa? Nyt on mahdollisuutesi tulla tutustumaan rocklaulun saloihin, pätevässä ammattitaitoisessa sekä syvän kokemuksen omaavassa ohjauksessa.

Kurssilla keskitytään laulutekniikan ja rock-ilmaisun kehittämiseen. Lauletaan erilaisia eri äänialoihin sopivia kappaleita osallistujien ääni-identiteettien perusteella. Yleisesti käsitellään kehon tuki, rento aktiivisuus ja sitkeä fyysisyys laulamisessa ja harjoitellaan laulamista sekä mikrofonilla että ilman.

Kouluttajat

Laulaja, muusikko, viulisti Paolo Ribaldini

Paolo, syvällinen ja sydämellinen rokkari-filosofi saapui aurinkoiseen Helsinkiin 2012 kotimaastaan Italiasta, aikomuksenaan ammentaa lisää oppia hevimusiikin taidoista. Tähän mennessä takataskuun on napattu pop/jazz-laulajan paperit Metropoliasta, mutta matka jatkuu vielä opettajankoulutuksella. Paolo valmistelee myös heavy metalin klassiseen kauteen keskittyvää väitöskirjaa Helsingin yliopistoon.

Esiintymisokemusta on karttunut monilta taitavilta opettajilta, lukuisilta keikoilta ja kisoista mm. Voice of Finlandista 2015 Tarja Turusen coachauksessa. Oppilaan lähtökohdat huomioonottaen Paolo valmentaa teknisesti tiukalla otteella, unohtamatta positiivista motivointia. Ja opetuskielinä toimivat niin suomi, englanti kuin italia.


Kuva: Rita Miklan

Lisätietojakoulutussuunnittelija Mikko Suhonen, mikko.suhonen@turunkesayliopisto.fi, puh. 044 720 1146
koulutussihteeri Helena Risku, helena.risku@turunkesayliopisto.fi tai puh. 02 278 1811
Muu informaatio

Kurssille voidaan ottaa enintään 10 osallistujaa.

Hinta185 €

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.