Ravintofysiologia
Aika | 08.04. - 03.06.2019 8.4.-3.6.2019 |
Tavoite | Opiskelija osaa määritellä energiaravintoaineiden ja olennaisimpien suojaravintoaineiden ja muiden ruoan sisältämien yhdisteiden vaikutukset elimistössä. Hän osaa kuvata pääpiirteissään energiaravintoaineiden ja suojaravintoaineiden ja muiden ruoan sisältämien yhdisteiden ruoansulatuksen, aineenvaihdunnan ja ravinnonoton säätelyn. |
Opintopisteet | 4 op |
Sisältö | Energia- ja suojaravintoaineiden ja muiden ruoan sisältämien yhdisteiden ruoansulatus, aineenvaihdunta ja tehtävät elimistössä. Ruoansulatuksen, ravintoaineiden aineenvaihdunnan ja ravinnonoton säätely. |
Kouluttajat | Dosentti Jaakko Mursu |
Suoritustapa | Verkko-opinnot; verkkotallenteet, oppimistehtävät, vertaistyöskentely ja verkkotentti. Opintojakso sisältää aikataulutettuja tehtäviä. |
Kirjallisuus | Verkossa ilmoitettu materiaali sekä Soveltuvin osin (ravitsemusfysiologian osuus): 1. Aro, A. ym. (toim.): Ravitsemustiede. Duodecim, 2012. |
Emoyliopisto | Itä-Suomen yliopisto |
Hinta | 80 €
|
Viimeinen ilmoittautumispäivä | 25.3.2019 |
Ilmoittautumiset | 25.03.2019 mennessä |