Koulutukset

Kasvatustieteen perusopinnot 2018

Kuvaus

Aika15.05.2018 - 14.01.2019
PaikkaTurku
Kohderyhmä

Opinnot soveltuvat kaikille kasvatuksesta, koulutuksesta ja oppimisesta kiinnostuneille. Kasvatustiede sopii alasta riippumatta kasvatus- ja koulutustehtävissä toimiville ja niihin hakeutuville. Lähiopetus järjestetään ilta-aikaan, joten opiskelu onnistuu hyvin työn tai opiskelun ohessa.

TavoiteKasvatustieteen perusopintojen päämääränä on sellaisen tieteellisen ajattelutavan ja käsitteellisen välineistön kehittäminen, joka auttaa kasvun sekä kasvatus-, koulutus- ja opetuskäytännön kriittistä ymmärtämistä.
Opintopisteet25 op
Sisältö

Perusopinnoissa tarkastellaan kasvatuksen, koulutuksen ja oppimisen ilmiöitä eri näkökulmista. Tavoitteena on muodostaa yleiskäsitys kasvatustieteestä ja rakentaa ymmärrystä kasvatuksen ja koulutuksen merkityksestä. Opinnoissa tutustut kasvatustieteen keskeisiin käsitteisiin, tutkimuskohteisiin ja selitysmalleihin.

Perusopintoihin sisältyvät seuraavat opintojaksot:

Opintojaksojen tarkemmat tiedot näet klikkaamalla yllä olevia linkkejä.

EmoyliopistoTurun yliopisto
Lisätietojakoulutussuunnittelija Mikko Suhonen, mikko.suhonen@turunkesayliopisto.fi, p. 044 720 1146
Muu informaatio

Lähiopetus on aikataulutettu niin, että opinnot voi suorittaa vuoden 2018 loppuun mennessä. Opintoja voi tarvittaessa jatkaa itsenäisesti opinto-oikeuden päättymiseen 31.5.2019 asti. Opinnot suositellaan aloitettavaksi suorittamalla opintojakso Ka1 Johdatus kasvatustieteisiin.

Perusopintojen opintokokonaisuus 25 op (arvosana) ei vanhene. Opiskelijan suorittamat perusopintojen opintojaksot vanhenevat mikäli opiskelija on suorittanut perusopinnoista enimmän osan (vähintään 13 op) ennen vuotta 2008. Vanhentuneet opinnot päivitetään suorittamalla yksi perusopintojen vanhentunut opintojakso uudelleen. Kyseinen opintosuoritus tallennetaan opiskelijan opintorekisteriin, mutta siitä ei saa opintopisteitä.

Avoimen väylän kautta yliopistoon?

Avoimen yliopiston väylällä tarkoitetaan mahdollisuutta hakea yliopiston tutkinto-opiskelijaksi avoimessa yliopistossa suoritettujen opintojen perusteella. Valinta tehdään pääsääntöisesti ilman valintakoetta, mutta eri yliopistoissa ja hakukohteissa voidaan määritellä hakukelpoisuus ja valintaperusteet eri tavoin. Kasvatustieteen, aikuiskasvatustieteen ja erityispedagogiikan pääaineisiin valitaan avoimen yliopiston väylän valinnassa yhteensä enintään 18 opiskelijaa. Tutustu avoimen yliopiston väylään tarkemmin tästä.

Hinta

520 €
Opiskelijahinta 470 €

Opintomaksu koostuu kahdesta osasta:

  • Turun kesäyliopiston opintomaksu 495 €/ 445 € (maksetaan laskulla Turun kesäyliopistoon).
  • Turun avoimen yliopiston opintomaksu 25 € (maksetaan verkkomaksulla Nettiopsu-järjestelmässä. Ohjeet lähetetään kurssivahvistuksen yhteydessä).

Huom. Mikäli haluat maksaa Turun kesäyliopiston kurssimaksun kolmessa erässä, valitse ilmoittautumislomakkeella maksutavaksi lasku ja kirjoita lisätietoja-kenttään maksu kolmessa erässä.

Ilmoittautumiset05.06.2018 mennessä

Huom!
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.