Koulutukset

Japanilaisen ruoan valmistuskurssi

Kuvaus

Aika11.04. - 25.04.2019

torstaisin 11., 18. ja 25.4. klo 17.00-19.30
PaikkaTurun AKK, Opetuskeittiö, os. Kärsämäentie 11
KohderyhmäKaikki japanilaisesta ruoasta ja ruokakulttuurista kiinnostuneet.
Sisältö

Tervetuloa kokkaamaan japanilaista ruokaa syntyperäisen opettajan kanssa!

1. Chawan-mushi (höyrytetty munahyydykekeitto)
Chawan-mushi on monenlaisista aineksista valmistettu hyydyketyyppinen munakeitto.

2. Temari-sushi (sushi palleroja)
Temari-sushi on yksi sushin laji, jonka päälle on asetettu siivu kalaa, vihannesta tai munakasta.

3. Matcha kääretorttu
Macha kääretorttu, jonka taikinaan käytetään vihreäteejauhetta. Lisäksi kermatäytte on machanmakuinen. Ota oma sähkövatkain mukaan.

 

Ota myös oma rasia mukaan, niin ruokaa jäädessä saat ottaa sen kotiin mukaan.

KouluttajatShiho Torii
Lisätietoja

koulutuskoordinaattori Essi Haapaniemi, essi.haapaniemi@turunkesayliopisto.fi tai 044 720 1148

koulutussihteeri Susanne Peltonen, susanne.peltonen@turunkesayliopisto.fi tai 02 278 1812

Hinta95 euroa (sisältää raaka-aineet)
Ilmoittautumiset28.03.2019 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.