Koulutukset

Japanilaisen ruoan valmistuskurssi

Kuvaus

Aika07.11. - 21.11.2018

ke 7.11. klo 17.00-19.30
ke 14.11. klo 17.00-19.30
ke 21.11. klo 17.00-19.30
PaikkaTurun AKK, Opetuskeittiö, os. Kärsämäentie 11
KohderyhmäKaikki japanilaisesta ruoasta ja ruokakulttuurista kiinnostuneet.
Sisältö

Tervetuloa kokkaamaan japanilaista ruokaa syntyperäisen opettajan kanssa!

17.11. Udon (japanilaisia vehnästä valmistettuja nuudeleita)
ainekset: vehnäjauho, soijakastike, kalaliemi, sianliha, porkkana, purjoa ym.

14.11. Maki-sushi (sushirulla)
ainekset: riisi, merilevä, soijakastike, kurkku, kananmuna, avokado ym.

21.11. Karaage (fritterattua kanaa) ja misokeitto
ainekset: kana, inkivääri, soijakastike, perunajauho, kasvisöljy ym.

KouluttajatShiho Torii
Lisätietoja

kielikoulutusten koordinaattori Essi Haapaniemi, essi.haapaniemi@turunkesayliopisto.fi tai 044 720 1148

koulutussihteeri Susanne Peltonen, susanne.peltonen@turunkesayliopisto.fi tai 02 278 1812

Hinta95 euroa (sisältää raaka-aineet)
Ilmoittautumiset07.11.2018 mennessä

Huom!
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.