Koulutukset

Erityispedagogiikan perusopinnot 2018

Aika15.05. - 31.12.2018
PaikkaTurku
Kohderyhmä

Erityispedagogista tietoa voivat hyödyntää esimerkiksi luokanopettajat, lastentarhanopettajat, koulunkäyntiavustajat, kehitysvammaohjaajat, sosiaali- ja terveysalan henkilöstö tai em. aloille aikovat. Sisällöt puhuttelevat jokaista kasvattajaa sekä muita lasten ja nuorten arjen jakavia ihmisiä. Lähiopetus järjestetään ilta-aikaan, joten opiskelu onnistuu hyvin työn tai opiskelun ohessa.

Opintopisteet25 op
Sisältö

Perusopintoihin sisältyvät seuraavat opintojaksot:

Opintojaksojen tarkemmat tiedot ks. Koulutuskokonaisuuteen kuuluvat koulutukset sivun alareunassa.

Ennakkotieto, muutokset mahdollisia.

EmoyliopistoTurun yliopisto
Lisätietoja

koulutussihteeri Helena Risku, helena.risku@turunkesayliopisto.fi, p. (02) 278 1811
koulutussuunnittelija Mikko Suhonen, mikko.suhonen@turunkesayliopisto.fi, p. 044 720 1146

Muu informaatio

Opiskelijat suorittavat perusopinnot seuraavan opetussuunnitelman mukaan. Lähiopetus on aikataulutettu niin, että opinnot voi suorittaa vuoden 2018 loppuun mennessä. Opintoja voi tarvittaessa jatkaa itsenäisesti opinto-oikeuden päättymiseen 31.5.2019 asti. Opinnot suositellaan aloitettavaksi suorittamalla opintojakso Ea1 Johdatus kasvatustieteisiin.

Perusopintojen opintokokonaisuus 25 op (arvosana) ei vanhene. Opiskelijan suorittamat perusopintojen opintojaksot vanhenevat mikäli opiskelija on suorittanut perusopinnoista enimmän osan (vähintään 13 op) ennen vuotta 2008. Vanhentuneet opinnot päivitetään suorittamalla yksi perusopintojen vanhentunut opintojakso uudelleen. Kyseinen opintosuoritus tallennetaan opiskelijan opintorekisteriin, mutta siitä ei saa opintopisteitä.

Avoimen väylän kautta yliopistoon?

Avoimen yliopiston väylällä tarkoitetaan mahdollisuutta hakea yliopiston tutkinto-opiskelijaksi avoimessa yliopistossa suoritettujen opintojen perusteella. Valinta tehdään pääsääntöisesti ilman valintakoetta, mutta eri yliopistoissa ja hakukohteissa voidaan määritellä hakukelpoisuus ja valintaperusteet eri tavoin. Kasvatustieteen, aikuiskasvatustieteen ja erityispedagogiikan pääaineisiin valitaan avoimen yliopiston väylän valinnassa yhteensä enintään 18 opiskelijaa. Tutustu avoimen yliopiston väylään tarkemmin tästä.

Hinta

490 €
Opiskelijahinta 440 €

Opintomaksu koostuu kahdesta osasta:

  • Turun kesäyliopiston opintomaksu 465 €/ 415 € (maksetaan laskulla Turun kesäyliopistoon).
  • Turun avoimen yliopiston opintomaksu 25 € (maksetaan verkkomaksulla Nettiopsu-järjestelmässä. Ohjeet lähetetään kurssivahvistuksen yhteydessä).

Huom. Mikäli haluat maksaa Turun kesäyliopiston kurssimaksun kolmessa erässä, valitse ilmoittautumislomakkeella maksutavaksi lasku ja kirjoita lisätietoja-kenttään maksu kolmessa erässä.

Ilmoittautumiset02.05.2018 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.