Kestävä keittiö – hyvinvointia keholle, mielelle ja ympäristölle (maksuton)

Kuvaus

Ruoanlaittovälineitä

Aika

05.10. – 23.11.2023

14.9., 5.10., 2.11. ja 23.11.2023 klo 17.00-17.30

Paikka

Koulutus toteutetaan etäopetuksena verkon välityksellä. Yhdellä ilmoittautumisella saat katseluoikeuden koko sarjaan ja sen tallenteisiin. Luennon katselulinkki lähetetään kunakin luentopäivänä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit osallistua tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Tarvitset toimivan nettiyhteyden ja tietokoneen peruskäyttötaidot. Kysy tarvittaessa lisää: kesayliopisto@turunkesayliopisto.fi, 02 232 3302.

Sisältö

Kesäyliopistojen yhteisessä tarjonnassa on tänä syksynä maksuttomia tietoiskuja ikääntyvien terveyttä edistävästä ja kestävästä ravinnosta. Ikääntyneiden ruokasuosituksiin perustuvat luennot järjestetään yhdessä Valtion ravitsemusneuvottelukunnan kanssa. Ravitsemuksen huippuasiantuntijat tarjoavat painavaa asiaa ravitsemuksesta kevyessä 30 minuutin paketissa.

Tervetuloa mukaan linjoille tai katso tallenteena!

14.9.2023 klo 17.00-17.30
Hyvä paha rasva! Miten käsitys rasvasta on muuttunut vuosikymmenten varrella
Timo Strandberg, Professori emeritus, Helsingin ja Oulun yliopistot, HUS, Sisätaudit ja kuntoutus

5.10.2023 klo 17.00-17.30
Liikkuminen ja ravinto – tehokas pari toimintakyvyn ylläpitämiseen
Satu Jyväkorpi, Erityisasiantuntija, Valtion ravitsemusneuvottelukunta

2.11.2023 klo 17.00-17.30
Ruokamuutos pulavuosista nykypäivään – kokemukset kestäviin ratkaisuihin
Kaija Rautavirta, Elintarviketieteiden tohtori (ETT)

23.11.2023 klo 17.00-17.30
Viisi osa-aluetta aivoterveyden ylläpitämisessä – Finger toimintamalli
Tiia Ngandu LT, dosentti, tutkimuspäällikkö Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL)

Hinta

Maksuton webinaarisarja.

Ilmoittautumiset

04.10.2023 mennessä

Huom!

Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon
Kuvaus

Ruoanlaittovälineitä

Aika

05.10. – 23.11.2023

14.9., 5.10., 2.11. ja 23.11.2023 klo 17.00-17.30

Paikka

Koulutus toteutetaan etäopetuksena verkon välityksellä. Yhdellä ilmoittautumisella saat katseluoikeuden koko sarjaan ja sen tallenteisiin. Luennon katselulinkki lähetetään kunakin luentopäivänä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit osallistua tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Tarvitset toimivan nettiyhteyden ja tietokoneen peruskäyttötaidot. Kysy tarvittaessa lisää: kesayliopisto@turunkesayliopisto.fi, 02 232 3302.

Sisältö

Kesäyliopistojen yhteisessä tarjonnassa on tänä syksynä maksuttomia tietoiskuja ikääntyvien terveyttä edistävästä ja kestävästä ravinnosta. Ikääntyneiden ruokasuosituksiin perustuvat luennot järjestetään yhdessä Valtion ravitsemusneuvottelukunnan kanssa. Ravitsemuksen huippuasiantuntijat tarjoavat painavaa asiaa ravitsemuksesta kevyessä 30 minuutin paketissa.

Tervetuloa mukaan linjoille tai katso tallenteena!

14.9.2023 klo 17.00-17.30
Hyvä paha rasva! Miten käsitys rasvasta on muuttunut vuosikymmenten varrella
Timo Strandberg, Professori emeritus, Helsingin ja Oulun yliopistot, HUS, Sisätaudit ja kuntoutus

5.10.2023 klo 17.00-17.30
Liikkuminen ja ravinto – tehokas pari toimintakyvyn ylläpitämiseen
Satu Jyväkorpi, Erityisasiantuntija, Valtion ravitsemusneuvottelukunta

2.11.2023 klo 17.00-17.30
Ruokamuutos pulavuosista nykypäivään – kokemukset kestäviin ratkaisuihin
Kaija Rautavirta, Elintarviketieteiden tohtori (ETT)

23.11.2023 klo 17.00-17.30
Viisi osa-aluetta aivoterveyden ylläpitämisessä – Finger toimintamalli
Tiia Ngandu LT, dosentti, tutkimuspäällikkö Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL)

Hinta

Maksuton webinaarisarja.

Ilmoittautumiset

04.10.2023 mennessä

Huom!
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon
Katso yleiset peruutusehdot
Tulosta