Aika
18.10. – 07.12.2021
Verkko-opinnot: 18.10.-7.12.2021
Jakson ILPA-linkki sulkeutunut 25.10., opintojaksolle ei voi enää ilmoittautua.
Tavoite
Opintojakson suoritettuaan opiskelija hallitsee perustiedot elintarvikevalikoimasta ja niiden koostumuksesta sekä saa hyvän käsityksen siitä, mitä elintarvikealalla on tapahtumassa.
Opintopisteet
4 op
Sisältö
- Elintarvikkeiden kulutus ja elintarvikeryhmät
- Terveysvaikutteiset ja erityiselintarvikkeet
- Ajankohtaista elintarvikkeista
Kouluttajat
Yliopistonlehtori, dos. Sari Voutilainen
Suoritustapa
Verkko-opinnot: verkkotallenteet, oppimistehtävät ja vertaistyöskentely. Suoritus sisältää kaksi kaupassa tehtävää tutustumistyötä. Opintojakso sisältää aikataulutettuja tehtäviä.
Kirjallisuus
Verkossa ilmoitettu materiaali.
Emoyliopisto
Itä-Suomen yliopisto
Muu informaatio
Opintojakso on osa Ravitsemustieteen perusopintoja.
Hinta
76 €
Opintomaksu koostuu kahdesta osasta:
- Turun kesäyliopiston opintomaksu 40 € (maksetaan laskulla Turun kesäyliopistoon)
- Itä-Suomen avoimen yliopiston opintomaksu 36 € (maksetaan verkkomaksulla ILPA-järjestelmässä. Ohjeet lähetetään kurssivahvistuksen yhteydessä).
Ilmoittautumiset
11.10.2021 mennessä
Huom!