Aika
09.01. – 17.03.2023
Verkko-opinnot: 9.1.-17.3.2023
Esitiedot
Ravitsemustieteen perusteet -opintojakso.
Tavoite
Jakson suoritettuaan opiskelija tietää millaisia elintarvikkeita eri elintarvikeryhmiin kuuluu ja
mikä on niiden merkitys suomalaisessa ravitsemuksessa, sekä omaa hyvän käsityksen siitä,
mitä elintarvikealalla on tapahtumassa.
Opintopisteet
5 op
Sisältö
- Elintarvikkeiden raaka-aine- ja ravintosisällöt sekä kulutus
- Eri ruokaryhmien merkitys ravitsemuksessa.
- Uudet elintarvikkeet, perinteisiä liha- ja maitotuotteita korvaavat
elintarvikkeet.
Suoritustapa
Aikataulutetut verkko-opinnot Moodle-oppimisympäristössä.
Tälle jaksolle ilmoittautuneet ja Itä-Suomen avoimeen yliopistoon rekisteröityneet opiskelijat saavat uef-sähköpostiinsa Moodle-ohjeistuksen opintojakson aloituspäivänä 9.1.
Kirjallisuus
Moodlen kautta jaettava oppimateriaali.
Emoyliopisto
Itä-Suomen yliopisto
Muu informaatio
Opintojakso on osa Ravitsemustieteen perusopintoja.
Hinta
95 €
Opintomaksu koostuu kahdesta osasta:
- Turun kesäyliopiston opintomaksu 50 € (maksetaan laskulla Turun kesäyliopistoon)
- Itä-Suomen avoimen yliopiston opintomaksu 45 € (maksetaan verkkomaksulla Peppi-järjestelmässä. Ohjeet lähetetään kurssivahvistuksen yhteydessä).
Ilmoittautumiset
26.12.2022 mennessä
Huom!