Kielikurssit

Tarjoamme monipuolisen kielikurssivalikoiman alkeis-, jatko-, kielioppi- ja keskustelukursseja. Kurssin pituus vaihtelee viikosta muutamiin kuukausiin.

Kielitaitotaso

Kielikurssien kuvauksissa on mainittu kielitaitotaso, jonka tarkoituksena on auttaa oikean kurssin valitsemisessa. Tutustu tasokuvauksiin tästä: Taitotasoasteikko 
Jos et ole varma vastaako kurssin sisältö tai kielitaitotaso oppimistarpeitasi, olethan yhteydessä toimistoon ennen ilmoittautumista. 

Kielikurssien opintopisteet ja suoritustapa

Opintopisteytetyt kielikurssit kurssit vastaavat Turun yliopiston Kieli- ja viestintäopintojen keskuksen järjestämää vastaavansisältöistä ja -laajuista kurssia. Suosittelemme, että korkeakouluopiskelijat varmistavat opintojakson korvaavuuden omasta tiedekunnastaan ennen opintojen alkua. Opintopisteytettyjen kielikurssien suoritustapa: aktiivinen läsnäolo (vähintään 80%) ja tentti. Kursseille voi osallistua myös ilman opintopisteiden suorittamista.

Kielitutkinnot

Yleisiin kielitutkintoihin voi osallistua kuka tahansa riippumatta siitä, miten ja missä on kielitaitonsa hankkinut. Suomen kielen testit on tarkoitettu maahanmuuttajille tai ulkomaalaisille; kaikki muut kielitestit soveltuvat suomalaisille, joiden äidinkieli on joko suomi tai ruotsi.

Finnish for Foreigners at Turku Summer University

The Summer University of Turku organises Finnish language courses for foreigners throughout the year enabling students to study the whole year without a pause. The course selection includes courses for beginners as well as for more advanced students.
If you have questions about the contents or the language of any course, please contact our office before enrolling. Enrolments are binding. 
Please find more information -> Briefly in English  (The table presents our Finnish course curriculum). All Finnish for Foreigners courses you can find here>>