Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua kursseillemme nettilomakkeella. Poikkeuksena ovat koulutukset, joiden kohdalla on mainittu erillisestä hakumenettelystä. Kurssiohjelmassa on mainittu kurssikohtainen viimeinen ilmoittautumispäivä, johon mennessä on hyvä ilmoittautua. Tietysti ilmoittautuminen kannattaa tehdä mahdollisimman ajoissa, jotta varmistat pääsysi kurssille. 

Ennen kurssin alkua saat meiltä vahvistusviestin sähköpostitse. Huom: Jos viestiä ei löydy sähköpostistasi, tarkista myös roskapostikansio. Roskapostisuodatin on saattanut siirtää viestimme sinne.

Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumiseen liittyen, niin ole yhteydessä toimistoomme.

Ilmoittautumislomakkeessa kysytään tilastotietoja. Miksi tilastotietoja kysytään?

Osallistumismaksu

Lähetämme sinulle kurssimaksun suorittamista varten laskun sähköpostitse noin viikko ennen kurssin alkua. Osan kursseista voi maksaa kolmessa erässä (kurssiesittelyssä on tällöin mainittu tämä mahdollisuus). Maksumuistutuksesta perimme 5 €.

Opiskelija-alennus

Kesäyliopisto myöntää Turun yliopiston avoimen yliopisto-opetuksen tarjonnasta alennuksen kaikkien Suomen tiede- ja taideyliopistojen sekä ammattikorkeakoulujen perustutkinto-opiskelijoille, jotka ovat ilmoittautuneet läsnä oleviksi omaan korkeakouluunsa. Näiden kurssien kohdalla opiskelijahinta on erikseen mainittu. Täytä ilmoittautumislomakkeelle tiedot oppilaitoksesta, opiskelemasi pääaine sekä opiskelijanumero/-tunnus. Varaudu esittämään opiskelijakortti/-todistus koulutuksessa.

Olet oikeutettu opiskelijahintaan opintopisteytetyillä kielikursseilla, jos opiskelet päätoimisesti yliopistossa, korkeakoulussa, ammattikorkeakoulussa, ammatillisessa oppilaitoksessa, lukiossa tai peruskoulussa.

Opiskelija-alennus on henkilökohtainen eikä sitä voida soveltaa organisaation maksamiin kurssimaksuihin.

Aikuiskoulutustuki

Aikuiskoulutustuki on rahallinen tuki, jolla tuetaan aikuisten ammatillista kehittymistä ja osaamisen uudistamista. Aikuiskoulutustukea voi saada esimerkiksi vapaan sivistystyön koulutuksiin, jotka lisäävät omaa ammatillista osaamistasi ja pätevyyttäsi.

Lisätietoja tuesta ja sen hakemisesta löydät Työllisyysrahaston sivuilta.

Ryhmäalennus

Mikäli työpaikalta ilmoittautuu samanaikaisesti ja osallistuu samaan koulutukseen vähintään kolme henkilöä, osallistumismaksusta saa 10 prosentin ryhmäalennuksen.