Miksi koulutuslahjakortti on erinomainen äitienpäivälahja?

  • Se on aineeton lahja, joka ei vie tilaa tai jää kaappiin pölyttymään.
  • Se avulla on mahdollista hankkia uusia tietoja ja taitoja, sivistää itseään tai parantaa hyvinvointiaan.  
  • Se on helppo antaa toiselle ilman postikuluja tai ylimääräistä matkustelua.
  • Sen voi antaa lahjaksi myös Turun seudun ulkopuolella asuville, sillä koulutustarjonnassamme on myös etäkoulutuksia. Koulutuksiin voi osallistua jopa ulkomailta!
  • Se on joustava sekä rahallisen arvon että käyttökohteiden suhteen. Lahjakortille voi kirjata 30€, 50€ tai 100€ summan ja lahjansaaja voi käyttää sen sellaiseen koulutukseen joka häntä itseään kiinnostaa. Voit kysyä lisätietoja lahjakorteista ja niiden eri vaihtoehdoista toimistostamme.

Mitä koulutuksia on tulossa eli mihin äitienpäivänä saatua lahjakorttia voisi käyttää?

Koulutustarjonnassamme on lukuisia erilaisia koulutuksia, joihin lahjakorttia voi halutessaan käyttää. Jos haluaa esimerkiksi antaa lahjaksi mahdollisuuden kehittää omaa kehollista tai mielellistä hyvinvointia, niin tässä on muutamia siihen sopivia sopivia koulutuksia:  

Ravitsemus

Kehollinen hyvinvointi

 Mielen hyvinvointi

Kirjoittaminen

Visuaalinen ilmaisu

Laulaminen ja äänenkäyttö

Tutustu myös muuhun koulutustarjontaamme. Tarjonnassa on muun muassa erilaisia harrastekursseja, kielikursseja, työelämän kehittämisen kursseja ja paljon muita.

Hortensia

Lahjakortteja voi ostaa toimistostamme laittamalla sähköpostia osoitteeseen kesayliopisto@turunkesayliopisto.fi tai soittamalla numeroon 02 232 3302. Toimistosta saa vastauksia myös mahdollisiin lahjakortteihin liittyviin kysymyksiin.

Mukavaa elinikäistä oppimista kaikille

ja oikein hyvää tulevaa äitienpäivää!