Uutiset

Kesäajan aukiolot

Kesäajan aukiolot

Palvelemme kesällä puhelimitse ja sähköpostitse. Juhannusaattona toimisto on suljettu.

Uutuus! Suorittajan mieli – vapaudu ylikontrollista -webinaari

Elokuun webinaarissa tutustutaan siihen, mitä ylikontrolli on ja miten sen kanssa voi oppia tulemaan toimeen. Lisäksi pohditaan, millaiset yhteiskunnalliset seikat vaikuttavat siihen, että yhä useampi uupuu ja kärsii mielenterveyden ongelmista.

Puhujana Suorittajan mieli – vapaudu ylikontrollista -teoksen kirjoittaja Emilia Kujala.

Hae meille töihin

Haemme suunnittelutiimiimme koulutussuunnittelijaa, joka vastaa koulutusten suunnittelusta, organisoinnista ja ideoinnista, arvioi resursseja, järjestää ja aikatauluttaa koulutusajat sekä vie projektit huolellisesti maaliin. Lue lisää ja hae paikkaa viimeistään 15.5.

Tiedote

Turun kesäyliopiston toiminta ei kuulu opetusalan lakkojen (3.-9.5. ja 3.-10.5.) piiriin. Opetuksemme toteutuu normaalisti.

Mikko Suhonen on Turun kesäyliopiston uusi rehtori

Turun Aikuiskoulutussäätiön hallitus nimesi kokouksessaan 28.4. Turun kesäyliopiston rehtoriksi VTM Mikko Suhosen 1.9.2022 alkaen. Nykyinen rehtori Tuula Aamurusko jää eläkkeelle tämän vuoden lopussa ja toimii uuden rehtorin tukena siihen asti. 

Tiedote

Kesäyliopiston opetus ei kuulu kunta-alan opetushenkilöstön mahdollisen lakon 6. – 7.4. 2022 piiriin.

Lue kouluttajamme blogiteksti Voicefulness-kurssista

Miten Voicefulness-kurssi vaikuttaa osallistujiinsa? Millaisia kokemuksia aiempien kurssien osallistujilla on ollut ja miten he ovat arvioineet kurssia? Lue kouluttajamme Anne Tarvaisen blogista mitä Voicefulness on, mihin se vaikuttaa ja minkälaista palautetta hänen koulutuksiinsa osallistuneet ovat antaneet Voicefulness-kurssista.